Contact

We komen graag met je in contact om je vragen te beantwoorden.

E-mail

contact@high5foryou.nl

Telefoon

06-30141453

Adres

Jan de Withof 96
5709 AK Helmond

KVK

70690987

BANK

IBAN: NL38INGB0008158006
BIC: INGBNL2A

Contactformulier

Over High5 For You

High5 For You biedt cursussen op maat voor o.a. VCA-opleiders, gemeentes en uitzendbureaus. We ondersteunen zakelijke en particuliere cursisten bij het leren van de Nederlandse of Arabische taal. Dat doen we door een persoonlijke en ontspannen aanpak waarbij plezier in leren centraal staat.

We hebben honderden cursisten met een migratieachtergrond geholpen om de principes uit het VCA-diploma daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Daarnaast helpen we vaak als taalcoach op persoonlijke basis bij het onder de knie krijgen van specifieke vaktermen en deze direct te gebruiken. Dit kan op verschillende manieren zoals door mee te lopen op de werkvloer, diverse taalsessies tijdens de werkweek of online ondersteuning. Uitgangspunt is daarbij altijd de persoonlijke benadering.

Bijdragen aan duurzame integratie

Niet alleen uit onderzoek, maar ook uit eigen ervaring merken we dat personen met een anderstalige achtergrond een betere kans op de arbeidsmarkt maken als ze de taal goed beheersen. De meesten hebben een enorme drive om aan het werk te gaan en in hun eigen onderhoud te voorzien. We hebben het daarom tot onze missie gemaakt hen te helpen deze stap te zetten en hun leven in Nederland op te bouwen. 

High5 For You wil zich inzetten om gemeenten, uitzendbureaus, grote werkgevers en VCA-opleiders het belang van deze stap in de integratie in te zien en ze daarbij te ondersteunen. Zo dragen we bij aan een duurzaam integratieproces.

Taalpartner Taalakkoord

High5 For You draagt als Taalpartner actief bij aan het verbeteren van taalvaardigheid van werkenden die moeite hebben met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands.